Testimonials

“Det er ti år siden, jeg første gang arbejdede sammen med Malene. Og hold op, hvor bliver man forvænt! Malene mestrer kort sagt alle discipliner inden for tv-området, og hun er hurtig – både på tasterne og i hovedet. Malenes store force er hendes evne til at kombinere sans for detaljen med det store overblik. Samtidig er hun en dreven forhandler og en eminent sparringspartner på det strategiske og kommercielle.”

Kim Ardal
fhv. adm. direktør i Mastiff A/S og Blu A/S

 

“Malene er en af de absolut dygtigste advokater i Danmark inden for underholdningsindustrien. Jeg har haft den kæmpe fornøjelse af at samarbejde med hende ikke bare om vores danske sager, men i høj grad også på udenlandske sager, hvor Malene er en af de få, der besidder stor erfaring med amerikanske kontraktforhold – det være sig overfor filmselskaber, Networks eller andre underholdningsinstanser i USA. Udover den enorme juridiske kompentence som Malene besidder, har jeg haft kæmpe glæde af den forretningsmæssige dialog vi har haft gennem årene, hvor Malene er og har været en sublim sparringspartner.”

Jesper Zartov
Adm. direktør Douglas Entertainment ApS

 

“Jeg har gennem hele min periode som selvstændig brugt Malene som rådgiver indenfor naturligvis jura, men også strategi og udvikling. Det har været en tilbagevendende rådgivning, og den dag i dag som i hele mit forretningsforløb, er Malene dén jeg kontakter, når de mere komplicerede forhold omkring både mine personlige og min virksomheds forretningsforhold skal vurderes. Det har har involveret komplicerede forhandlinger omkring stiftelse af aktieselskaber med flere ejere, forhandlinger med kommunale myndigheder, personlige kontrakter og aktionæroverenskomster.”

Ronnie Hansen
CEO Pumpehuset

 

“Malene har forhandlet adskillige af mine TV serie-projekter for mig, både når jeg har siddet som forfatter/rettighedshaver og når jeg har siddet producersiden som opkøber af andres projekter. Hver gang har Malene, med sit enorme kendskab til branchen, hurtigt og præcist formået at afdække og levere hvad der var brug. Indhold, sparring, effektivitet og eksekvering har været i top hver eneste gang.”

Christian Torpe
Manuskriptforfatter/Executive Producer

 

“Malene har i en årrække fungeret som fast hus-advokat for os – og det har været en udelt fornøjelse. Qua sin utroligt brede erfaring indenfor “entertainment law” kombineret med ledelseserfaring fra flere direktørposter, har der stort set ikke været den opgave, hun ikke med succes har løst for os. Malene er målrettet og resultatorienteret, og har desuden et godt netværk, hun trækker på, hvis opgaven rammer udenfor hendes område. Intelligens – også den sociale – humor, nysgerrighed, arbejdsomhed og sine meningers mod er ord, vi umiddelbart vil hæfte på Malene.”

Birgitte Hald
Adm. direktør & partner, Nimbus Film

 

“Malene er en fremragende formidler af de juridiske forhold og jeg har altid følt mig i trygge og kyndige hænder. Malene er en altid skarp, pålidelig og loyal sparringspartner i alle juridiske og driftsmæssige henseender. Ydermere har Malene stor erfaring og ekspertise indenfor tv og film branchen. Det har været mig en stor fornøjelse at have et tæt samarbejde med Malene, som er meget vellidt på Blu.”

Louise Grosell
Produktionschef Blu A/S

 

“Malene L. Raben er et af de mennesker jeg ofte vender mig til for professionel sparring  når jeg skal tage et karriere valg eller lignende. Malene har med sin indsigt og sit store overblik hjulpet mig med at forhandle komplicerede aftaler på plads, og altid på en skarp, og kreativ måde. Med sin på samme tid elitære viden, men med respekt for det folkelige er Malene altid interessant at tale med og et meget modigt menneske.”

Anders Fredslund-Hansen
Chief Music Developer ESC 2014
CEO Good Songs Publishing

 

“Først var vi ledelses-kollegaer i Blu A/S og siden har jeg brugt Malene som juridisk rådgiver i Gong ApS. Samarbejdet har i begge konstellationer været en fornøjelse. Malene er eminent til at strikke komplicerede kontrakter sammen. Også dem der rækker langt ud i en uforudsigelig fremtid.”

Joachim Majholm
Adm. direktør Gong Media ApS

 

“Jeg nyder at arbejde sammen med Malene. Hun er megaskarp med blik for alle detaljerne inden for min tv-verden. Og så har hun hjertet på rette sted, hvilket betyder alt for mig”

Merete Mortensen
Adm. direktør og ejer, Heartland ApS

 

“Malene har altid været enormt ambitiøs og visionær, hvilket altid har inspireret og motiveret mig og mange andre kollegaer omkring hende. Mange af de faglige egenskaber jeg besidder i min egen karriere idag, kan jeg takke Malene for at have lært mig eller opfordret mig til at lære. Jeg har altid beundret Malenes professionelle drive, hendes grundighed, hendes strategiske forståelse og hendes vision for projekter. Derudover er hun en meget varm, lattermild og kærlig mentor for mig.”

Hannah Løffler
Partner i Hannahjohanna

 

“The first time we ever met I knew within 2 minutes that I wanted to work with Malene  and before she had left my office I had offered her the first job in my newly started organization. Within 5 years she was the CEO of the company. It became a work relationship of 10 years. Outstanding skills, loyalty and perseverance are at the top of the list in describing Malene.  She has a rare ability of quickly assessing your flaws in an organization or project and then quickly step in to straighten it out without any vast overlapping.”

Henrik Hancke Nielsen
Executive Producer Fremantle Media North America

feat1